O nama

fgz_sticker_bigPostovani kupci!

Veseli nas Vas interes za nase proizvode. Listajuci stranice naseg web sajta, mozete saznati o raznovrsnosti naseg proizvodnog programa. Zelja nam je da Vam priblizimo novine u betonskoj proizvodnji kroz asortiman nasih proizvoda. Trudimo se da jedan stari zanat nastavimo koristeci nove tehnicke mogucnosti. Sto su zahtevi za izradu betonskih ograda i drugih betonskih elemenata komplikovaniji, to smo mi kompetentniji za njihovu izradu.

Firma “Adexto” nudi Vam betonske proizvode vrhunskog kvaliteta, veliki izbor dezena i boja.

Nasa firma je PRVA na teritoriji Balkana pocela sa izradom betonskih proizvoda novom tehnologijom – armirani vibro beton, izuzetne izdrljivosti i trajnosti, a i JEDINE smo dobitnice sertifikata “FIRMA OD POVERENJA” vec 4 godine za redom.

Usvojenom tehnologijom, uz kontrolu strucnog tima, postigli smo visok kvalitet proizvoda. Njih karakterise cvrstoca betona, otpornost na atmosferske uticaje, dugotrajnost i najfinija obrada.

Ograde i stubovi su izradeni od najkvalitetnijih materijala na trzistu uz postovanje svih normi vezanih za recepturu, izradu i negu betona, zahvaljujuci ovome nase betonske ograde su izuzetno stabilne i podnose svaku vrstu opterecenja.

U izrade betonskih ograda, osim kvalitetom, izdvojili smo se brzinom i kolicinom proizvedene robe, a takode i mogucnocu da ostvarimo najrazlicitije arhitektonske ideje.

Uz sve gore navedeno nudimo Vam i mogucnost PLACANJA NA RATE, i to prva rata 50% a ostale dve po 25% u vremenskom periodu koji dogovorimo!

Takode, nudimo poslovnu saradnju zainteresovanima za dalju distribuciju nasih proizvoda.

Ako zelite znati vise o proizvodima firme “Adexto”, rado Vam stojimo na usluzi. Nadamo se Vasem poverenju i obavezujemo se na najbolju uslugu.

Jedan komentar na “O nama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *